Föreläsning Mölnlycke

Föreläsning Mölnlycke

Antiinflammatorisk kost – att äta ren och naturlig mat

En antiinflammatorisk kost kan göra stor skillnad för ditt mående vare sig du är frisk eller har olika typer av hälsoproblem. Genom att äta en antiinflammatorisk kost stöttar du ditt immunförsvar, samtidigt som du minskar kroppens inflammationer.

Vi är otroligt glada att, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Mölnlycke, kunna erbjuda en föreläsning med temat Antiinflammatorisk kost

Torsdagen den 9e maj 18,30-19,45

Vi ses där!

För att se alla tider samt anmäla dig via Studieförbundet Vuxenskolan hemsida följ länken ovan eller klicka här.
Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som finns på Studieförbundet Vuxenskolans hemsida;

Innehåll

I den här föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du hjälper kroppen att förebygga ohälsa och minska inflammation. Föreläsningen vänder sig till dig som har problem med inflammation och ohälsa men också till dig som är frisk, vill förebygga ohälsa i framtiden, och hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid.
Att äta antiinflammatorisk kost, vad innebär det egentligen? Beroende på vem man frågar får man olika svar. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat. Du får också praktiska tips om antiinflammatorisk kost och hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.
Föreläsningen ger dig baskunskap kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din hälsoresa, samt förslag på ingredienser och livsmedel att implementera i din vardag. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en antiinflammatorisk kost.

Vi bjuder på frukt.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.

Välkommen!