fbpx
Föreläsning i Älvdalen

Föreläsning i Älvdalen

För att köpa din biljett fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får en e-postbekräftelse på din anmälan med information om hur du betalar via Swish direkt.
Så snart vi ser Din betalning skickar vi din biljett per e-post. Ta med dig den till föreläsningen.

Välkommen!

Plats: Hotell Älvdalen
Datum: 31 Oktober
Tid: 18,30-20,45

 

Vänligen notera att anmälan är bindande.

"Kosten som läker kroppen" 250 kr inkl. moms
Hotell Älvdalen Torsdagen 31/10-19

Dubbelkolla gärna att din e-post-adress verkligen stämmer!

Vi håller dina personuppgifter privata och delar bara dina uppgifter med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

 

Innehåll

Är du intresserad av hur du genom kosten kan må bättre? Vill du minska inflammation eller få ordning på en krånglande mage? Vill du få hjälp med att hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid?

Mia Vikander-Siitari, född och uppvuxen i Älvdalen, är kostrådgivare och delar med sig av sin egen resa från sjuk i den autoimmuna sjukdomen Crohns, till att idag vara helt symptom och medicinfri.

 

Läs mer om föreläsningen

Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bl.a. Antiinflammatorisk kost, Paleokost, Autoimmuna protokollet, Lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat.

I föreläsningen får du också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom kosten och det Autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsningen ger dig baskunskap kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.